Videos

Blogginlägg 2015?

Nejmen hallå där, hur är det med er?

Hoppas det är bra som fan iaf, jag ligger i sängen och skriver ett blogginlägg för första gången på skitlänge. tänkte det var dags med en liten uppdatering, samtidigt som jag kände att jag ville provskriva på den nya Surface Pro 3’platta/datorn som jag har framför mig.

Det har hänt mycket den senaste tiden, jag har passerat 1000 subscribers på YouTube och det är kul som fan, faktum är att vi närmar oss 1100! Snart där.

Men samtidigt så har mitt youtube script som ska föra över mina vloggar till hemsidan slutat fungera av någon jättekonstig anledning, så nu får man helt enkelt göra inläggen själv. Vilket i sig är snyggare, men kräver ändå att man inte glömmer att göra det och det är där skon brukat klämma.

I helgen var jag uppe i Stockholm och gick på Guldtuben, det var oerhört roligt och jag längtar efter nästa gala nästa år, tänk att vara nominerad i något, det hade varit otroligt kul.’

Men vägen dit är lång och det är den vi snart ska kicka igång, Har nu ett delmål iaf. 1500 subscribers, då kan det börja ta lite fart och fler dörrar öppnas.

Om vi ska prata lite om videos framöver så har jag en ny spännande programserie som ska komma. 10 avsnitt inom varje ämne och jag har redan första ämnets avsnitt klara på papper. nu ska de bara filmas. ÅH vad jag längtar.

Men nu är det dags att sova (snart) ska bara lyssna klart på några låtar.

Här har ni videon från Guldtuben:

BÄSTA FRÅN NÄTET VECKORNA (v42-46)

Hej hej hej, Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg, skulle kunna skylla på att jag haft mycket för mig men det är mest söndagarna som blivit fulla av shit. Så kan det vara. Här är iaf det bästa från senaste veckorna.

SVENSKAVLOGGARE.SE:

MUSIK:

GAMING:

 

MINA EGNA VIDEOS FAVORITER:

VIRALT:

Bästa från YouTube veckorna 40-41

Jag har haft fullt upp med att anordna LAN och fira min brorsons födelsedag så jag har inte haft tid att göra ”veckans bästa” inlägg på hemsidan.

Det ska vi givetvis göra en ändring på nu och postar två videos inom varje kategori som har varit speciellt bra under dessa två veckorna.

Min video:

Hittade detta klippet från när jag lekte med en mic, ligger inte på min kanal men kan ju vara roligt ändå.

Svenska Vloggare:

Katrin är tillbaka med en trevlig vlogg, snyggt sminkad och har lite tvättstuge terror. trevligt.

Evelin firar 10k subs på YouTube och tar med Marcus ut i skogen för lite 123 tag. 😀

Musik:

Martin Björk, grym stämma.

AVA’s nya! OMG!!

Gameplay:

Ni får denna för kom inte på någon annan video.

Extras:

asdf videos är the best.

Lanet jag pysslat med.

Mina favoriter vecka 39

Här har ni mina favoriter denna senaste veckan!

Min video:

Veckans video från mig är ett av de få ‘Stockholmsjävel’ klipp som jag gjorde. Gillar du den? Det kanske är dags för en återkomst?

Svenska Vloggare:

Katrin Berndt är veckans bästa av de svenska vloggarna då hon har lagt upp flera bra klipp denna veckan, min favorit var när hon pratade om Harry Potter.

Gameplay:

Veckans gameplay video måste helt klart bli denna med Italkwho (Evelin), Stamsite (Marcus) och MIG! 😀 Hade askul så spana in den!

Musik:

Så härom dagen fick jag ett Weird Al-återfall och kollade på några av hans äldre musikvideos och inget slår denna Nirvana covern. Den är så perfekt så det är läskigt.

 

 

Office 356 Musikalen

Alltså, det finns reklam som ska vara rolig, det finns reklam som ska vara informativ, men denna reklamen är ju bara för härlig!

Det är Microsoft som satt sig och gjort en Office 365 musikal som är lätt att sjunga med i efter några lyssningar! 😀

Det är kanske många som inte vet men när man skaffar Office 365 för hela familjen så får man 1TB i utrymme på allas OneDrive.  Perfekt för den som har massor av viktiga dokument och bilder.

Plus att du kommer åt alla office programmen oavsett vilken dator du sitter på, bara du loggar in på ditt konto så kan du börja använda web-baserade office undertiden som programmet installeras i bakgrunden på din dator. SJUKT SMIDIGT! INGEN VÄNTETID!

OneDrive loggan
Vi ses i molnet…

Mina favoriter vecka 38

Jag tittar väldigt mycket på YouTube och ibland händer det att jag även blickar tillbaka på mina egna videoklipp så här har ni mina favoritklipp denna veckan.

Mitt videoklipp:

Satt och kikade igenom lite klipp och hittade då detta mästerverk när jag är ute och dricker och lyckas supa bort kameran under allt skoj.

MUSIK:

Blev tipsad av Johan ‘Domino’ att lyssna och framförallt se denna musikvideon. RIKTIGT JÄVLA BRA måste jag säga.

Svenska vloggare:

En av de senaste stjärnskotten på svenska youtube himlen, Linda, gjorde denna fina videon om när hon gick i sömnen som yngre flicka. Hon gör mycket bra videos så kolla in henne.

Gameplay:

Veckans gameplay video måste gå till denna serien av klipp där ingen annan än Peter Moleneux är med några från The Yogscast och pratar medans de spelar Godus.